Home

What We Offer

Discover Our Menu

Over onsWie zijn wij?

In 2013 richtten Niels en Jana hun eigen zaak op, De Ploatse in Deerlijk. Het idee was om lekker eten te brengen tegen een mooi prijs. Liever onze gasten 1x per week zien, dan zo af en toe eens. En dit was echt een topper!

Na 10 jaar De Ploatse met al zijn nieuwigheden besloten ze om zich sinds 2021 te focussen op hun grootste passie: de Premium Burgers. Nog elke dag werken we verde om onze producten naar een nog hoger niveau te tillen.

Zo kan je onze burgers proeven in Burgelijk in Deerlijk maar wij komen ook heel graag tot bij u met onze foodtruck! Elke reden tot feest is een kans om ons te boeken!

OPGELET! Eens onze Premium Burger geproefd, wil je niets anders meer!

Graag tot op uw feest!

 

Wedstrijd Burger

In de zomer van 2022 schreven wij ons in om mee te strijden voor de Best Burger van de Benelux. Uit meer dan 100 inschrijvingen en een bezoek van een Mystery Guestgingen we door naar de finale! we mochten onze burger live gaan bereiden en voorstellen in Maastricht. Met grote trots mogen wij zeggen dat we toen 4e waren binnen de Benelux. Nooit gedacht dat we zo ver zouden geraken!

In de zomer van 2023 waadgen we opnieuw onze kans in deze wedstrijd. Daar haalden we helaas geen finaleplek maar we strandden wel bij de beste 100. Opnieuw iets om trots op te zijn! Het laat ook zien hoe uitzonderlijk 2022 was en hoe sterk de andere zaken in de Benelux zijn.

Wie weet doen we snel terug mee, misschien wel met een vegetarische burger..